Skip to content

Taxi Borlänge Falun

Resa med oss från och till Borlänge, taxi för alla tillfällen

0243-179 00

Bästa Taxi Borlänges Falun Bolag

Taxi Borlänge Falun

Taxi Borlänge är din pålitliga partner när det gäller bekväm och säker taxi Falun Borlänge. Med ett dedikerat team av kunniga förare och moderna fordon, strävar de alltid efter att erbjuda en smidig och effektiv resa för sina kunder. Oavsett om det är för arbete, sjukdom, nöje eller något däremellan, kan du förlita dig på Taxi Falun Borlänge för att få dig dit du behöver vara i tid och med minimalt krångel. Vi sätter kundens behov i främsta rummet och strävar efter att göra varje resa bekväm och trygg. Välj Taxi Borlänge Falun för din nästa resa mellan Borlänge och Falun och upplev en förstklassig transporttjänst.

Taxi Borlänge logo

Taxi Borlänge Priser

Taxi Borlänge erbjuder konkurrenskraftiga taxi Borlänge priser för sina transporttjänster, med flexibilitet att möta olika kunders behov. Borlänge taxi pris varierar beroende på faktorer som avstånd, tid på dagen och eventuella extra tjänster.

Tariff  1 

Jämförelsepris          430 kr  (10km som tar 15min)

Grundavgift                47 kr

kr/tim                          490 kr

kr/km                           26 kr

Alla dagar kl 00:00 – 24:00

Taxi Borlänge Falun Pris

Taxi Borlänge Falun pris är stolta över att erbjuda fasta priser för taxi Borlänge Falun och speciellt till Falu Lasarett. Med vårt fasta prisalternativ kan du enkelt planera din ekonomi och vara säker på vad din resa kommer att kosta. Vi värdesätter ditt förtroende och är här för att erbjuda en pålitlig och prisvärd transportlösning när du behöver billig taxi Borlänge till Falun och Falu Lasarett.

Taxi Falun Borlänge Pris: Fasta priser

Borlänge – Falun : 700 kr

Borlänge – Falu Lasarett: 700 kr

Borlänge – Falun Centralstation: 700 kr

 

Borlänge Taxi Nummer

För att Boka taxi Borlänge Falun och hela Dalarna är Taxi Borlänge ditt pålitliga val. Vi har ett engagerat och professionellt team av förare som är redo att göra din resa smidig och säker. Med bara ett telefonsamtal till vårt nummer kan du enkelt boka taxi borlänge och diskutera eventuella specifika önskemål med vår vänliga personal. Oavsett om det är dag eller natt, finns vi här för att möta dina transportbehov. Vare sig du reser för arbete, nöje eller något annat ändamål, är vi dedikerade till att erbjuda dig en bekväm och trygg resa mellan Borlänge och Falun. Ring oss nu till Borlänge taxi nummer för att säkerställa en smidig och pålitlig transportupplevelse. Tack för att du väljer Taxi Borlänge!

Boka Taxi Falun

Taxi Falun Borlänge är till för alla tillfällen. För dig som vill åka till Falun, Falu Lasarett eller Falun Centralstation, från eller till Borlänge, för dig som privat- eller företagskund. För dig som behöver billig taxi Borlänge till Falun och Falu Lasarett.

Förmåner med Taxi Falun Borlänge

Taxi Borlänge kör till och från alla orter i Borlänge kommun

Backgården
Gimsbärke
Lennheden
Romme
Centrum
Baggbo
Grevbo
Länsbodarna
Sifferbo
bullermyren
Dalsjö
Murbo och Hinsbo
Murbo och Hinsbo
Skärsjö
Skärsjö
Duvnäs
Hyttingsheden
Norr Amsberg
Spraxkya
Spraxkya
Fagerbacken
Järpbo
Ornäs
Strandbro
Strandbro
Gagnbro
Kyna
Repbäcken
Tomnäs
Tomnäs

Vanliga frågor

Självklart kan du förboka din taxi, du kan enkelt göra det i appen, på webben eller genom att ringa oss.

Ja, alla ska ha bälte och barnstol finns för små barn. Vi har dessutom barnsäkerhet/dörröppning i alla våra taxibilar.
Vi erbjuder barnstol till alla barnfamilj som reser hos oss. Se bara till att lägga till ett meddelande i din bokning om att du behöver en barnstol, eller begära den när du ringer till oss.
Det beror på sträckan. Du kommer att få alla information om sträckan och pris när du bokar Taxi Kurir i appen eller på webben.
Du kan betala på två sätt: i appen/på webben med betalkort eller Paypal och få kvittot via e-post, eller betala ombord med kort eller kontant.