Skip to content

Taxi Dalarna

Resa med oss taxi Dalarna, taxi för alla tillfällen

0243-179 00

Bästa Taxi Dalarna Bolag

Taxi Dalarna

Taxi Bolaget Borlänge är vi stolta över att vara en del av Dalarna och erbjuda våra pålitliga taxi tjänster i denna vackra region. Vi har varit en förtroendeingivande transportpartner för våra kunder med taxi Dalarna under många år. Vårt engagerade team av professionella förare har en djup lokal kunskap och är redo att erbjuda en bekväm och trygg resa oavsett var i Dalarna du behöver åka. Vår flotta av moderna fordon är utrustad med den senaste tekniken för att säkerställa att din resa är smidig och bekväm. Oavsett om du behöver transport för arbete, flygplats, nöje eller någon annan ändamål, är vi här för att serva Dalarna med förstklassig kundservice och pålitliga taxi tjänster. Tack för att du beställa Taxi Bolaget Borlänge som din transportpartner i Dalarna.

Taxi Dalarna

Taxi Borlänge Priser

Taxi Borlänge erbjuder konkurrenskraftiga taxi Borlänge priser för sina transporttjänster, med flexibilitet att möta olika kunders behov. Borlänge taxi pris varierar beroende på faktorer som avstånd, tid på dagen och eventuella extra tjänster.

Tariff  1 

Jämförelsepris          430 kr  (10km som tar 15min)

Grundavgift                47 kr

kr/tim                          490 kr

kr/km                           26 kr

Alla dagar kl 00:00 – 24:00

Fast Pris Taxi

Vi vill att din resa med oss ska vara så bekväm och förutsägbar som möjligt. Därför erbjuder vi dig möjligheten att alltid fråga om fast pris taxi när du åker med Taxi Bolaget Borlänge.

Oavsett om du reser inom staden, till en annan stad eller någon annanstans, kan du enkelt diskutera och be om ett fast pris när du bokar din resa med oss. På så sätt vet du exakt vad du kommer att betala innan du ens sätter dig i bilen.

Taxi Leksand

Taxi Bolaget Borlänge välkomnar och erbjuder Taxi Leksand’s pålitliga taxi tjänster i Leksand och närliggande områden. Vi delar deras engagemang för kundnöjdhet och trygg transport. Om du behöver en taxi i Leksand, rekommenderar vi varmt Taxi Leksand för deras pålitlighet och professionalism. De är en utmärkt resurs för lokal transport i området.

Taxi Hedemora

Taxi Bolaget Borlänge erbjuder Taxi Hedemora’s pålitliga transporttjänster i Hedemora och närliggande områden. Vi delar deras engagemang för kundtillfredsställelse och trygg resa. Om du befinner dig i Hedemora och behöver en pålitlig taxi, rekommenderar vi Taxi Hedemora för deras bekväma och professionella tjänster. De är en pålitlig partner för lokal transport.

Taxi Säter

Taxi Bolaget Borlänge erbjuder Taxi Säter för deras pålitliga och bekväma taxi tjänster i Säter och området runt omkring. Vi delar deras engagemang för att säkerställa nöjda kunder och en säker transportupplevelse. Om du behöver transport i Säter, rekommenderar vi varmt Taxi Säter för deras pålitliga och professionella tjänster. De är en pålitlig resurs för lokal transport.

Taxi Rättvik

Taxi Bolaget Borlänge vill erbjuder Taxi Rättvik och deras pålitliga taxi tjänster i Rättvik och dess omgivningar. Vi delar deras engagemang för kundtillfredsställelse och trygg resa. Om du befinner dig i Rättvik och behöver en pålitlig taxi, rekommenderar vi Taxi Rättvik för deras bekväma och professionella tjänster. De är en pålitlig partner för lokal transport.

Taxi Ludvika

Taxi Bolaget Borlänge erbjuder Taxi Ludvika för deras pålitliga och bekväma taxi tjänster i Ludvika och de närliggande områdena. Vi delar deras engagemang för kundnöjdhet och en trygg transportupplevelse. Om du är i behov av transport i Ludvika, rekommenderar vi varmt Taxi Ludvika för deras pålitliga och professionella tjänster. De är en pålitlig resurs för lokal transport.

Taxi Falun

Taxi Bolaget Borlänge vill erbjuder Taxi Falun för deras pålitliga och smidiga taxi tjänster i Falun och dess omgivningar. Vi delar deras engagemang för kundtillfredsställelse och deras förmåga att erbjuda trygg och bekväm transport. Om du befinner dig i Falun och behöver en pålitlig taxi, rekommenderar vi Taxi Falun för deras professionella och pålitliga tjänster. De är en pålitlig partner för lokal transport.

Borlänge Taxi Nummer

För att Boka taxi Dalarn, är Taxi Bolaget Borlänge ditt pålitliga val. Vi har ett engagerat och professionellt team av förare som är redo att göra din resa smidig och säker. Med bara ett telefonsamtal till vårt nummer kan du enkelt boka taxi Dalarna och diskutera eventuella specifika önskemål med vår vänliga personal. Oavsett om det är dag eller natt, finns vi här för att möta dina transportbehov. Vare sig du reser för arbete, nöje eller något annat ändamål, är vi dedikerade till att erbjuda dig en bekväm och trygg resa inom Dalarna. Ring oss nu till Borlänge taxi nummer för att säkerställa en smidig och pålitlig transportupplevelse. Tack för att du väljer Taxi Borlänge!

Boka Taxi Dalarn

Taxi Bolaget Borlänge erbjuder taxi Dalarna för alla tillfällen. För dig som vill åka inom Dalarna till Falun, Falu Lasarett, Säter, Rättvik eller Borlänge flygplats för dig som privat- eller företagskund. För dig som behöver billig taxi Borlänge inom Dalarna. Kontakta oss för bokning.

Förmåner med Taxi Dalarna

Taxi Borlänge kör till och från alla orter i Borlänge kommun

Backgården
Gimsbärke
Lennheden
Romme
Centrum
Baggbo
Grevbo
Länsbodarna
Sifferbo
bullermyren
Dalsjö
Murbo och Hinsbo
Murbo och Hinsbo
Skärsjö
Skärsjö
Duvnäs
Hyttingsheden
Norr Amsberg
Spraxkya
Spraxkya
Fagerbacken
Järpbo
Ornäs
Strandbro
Strandbro
Gagnbro
Kyna
Repbäcken
Tomnäs
Tomnäs

Vanliga frågor

Självklart kan du förboka din taxi, du kan enkelt göra det i appen, på webben eller genom att ringa oss.

Ja, alla ska ha bälte och barnstol finns för små barn. Vi har dessutom barnsäkerhet/dörröppning i alla våra taxibilar.
Vi erbjuder barnstol till alla barnfamilj som reser hos oss. Se bara till att lägga till ett meddelande i din bokning om att du behöver en barnstol, eller begära den när du ringer till oss.
Det beror på sträckan. Du kommer att få alla information om sträckan och pris när du bokar Taxi Kurir i appen eller på webben.
Du kan betala på två sätt: i appen/på webben med betalkort eller Paypal och få kvittot via e-post, eller betala ombord med kort eller kontant.